Azewijnseweg 5, 4214 KC VUREN, Nederland
+31 (0)183 658800

Succesvolle Dag van de Logistiek 2018 in Oss

Succesvolle Dag van de Logistiek 2018 in Oss

dag van de logistiek

Het terrein van Raben en ITC in Oss was op zondag 7 oktober het decor voor de derde editie van de Dag van de Logistiek. Hartog & Bikker was ook weer van de partij tijdens dit tweejaarlijkse evenement. Ruim 60.000 bezoekers maakten op een unieke manier kennis met verschillende aspecten van de logistieke sector.

Hartog en Bikker presenteerde zich op deze dag met een mooi uitgeruste demo vrachtwagen. Mede dankzij het mooie weer was het druk bij onze stand. Er was dan ook genoeg te doen en te zien. Zo konden bezoekers blikwerpen voor mooie prijzen en was er een prijsvraag: raad het aantal blikjes op de pallet. De gelukkige winnaars waren Nikky en Bas. Zij raadden het juiste aantal (8277) en gingen er met de prijs vandoor: een 1:50 schaalmodel van onze Hartog&Bikker combi.

Prijswinnaars Nikky en Bas

Het was een succesvolle dag waarbij de bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje kennis konden maken met de logistiek. Tevens was het een mooie gelegenheid om ons samen met de andere logistieke bedrijven in regio Oss te profileren voor onder andere het werven van nieuw personeel.

Bron: Logistiek Platform Oss