Azewijnseweg 5, 4214 KC VUREN, Nederland
+31 (0)183 658800

WAREHOUSE COÖRDINATOR

Warehouse coördinator | Den Bosch | 32 – 40 uur

Als warehouse coördinator bij Hartog & Bikker heb je het goed voor elkaar!
Want in deze rol ben jij verantwoordelijk voor alle in en uitgaande goederenstromen in het magazijn. Je stuurt het gehele proces aan via het Warehouse Management Systeem (WMS) en staat continu in contact met vrachtwagenchauffeurs, warehousemedewerkers en de klant. Als coördinator draag je bij aan het goed verlopen van het primaire proces en zorg je voor een efficiënte en juiste doorstroom van alle goederen in het warehouse, zodat de grootste brouwerij van Nederland tijdig en correct de juiste producten ontvangt.

Binnen deze dynamische en belangrijke rol, weet jij je hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Je staat de chauffeurs met een glimlach te woord, bent hulpvaardig en kunt snel schakelen. Om de juiste kwaliteit te kunnen leveren, heb je oprechte interesse in het logistieke proces en ben je in staat om creatief mee te denken over gepaste oplossingen. Als team ondersteun je elkaar en is er ook ruimte voor een grapje tussendoor. Samen zorgen jullie ervoor dat mensen op het terras of in de kroeg een pilsje kunnen bestellen.

Ons moderne Logistiek Centrum Den Bosch (LCDB) beslaat 55.000 m3 en is speciaal ontworpen voor volumelogistiek. Het warehouse is uitgerust met 20 lasergestuurde onbemande heftrucks (LGV’s) en automatische laad- en lossystemen. Daarnaast vinden er ook handgestuurde activiteiten plaats, zoals sorteren en ompakken. Het logistieke proces draait dag en nacht door en dat betekent dat deze functie in 5-ploegendienst uitgevoerd wordt.

DIRECT AAN DE SLAG

Om succesvol te kunnen zijn in de rol van warehouse coördinator, vind je het heerlijk om hectiek te ervaren en de spil te zijn van het hele proces. Je houdt van afwisseling, staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk.

Je weet dat jouw werkzaamheden cruciaal zijn voor de voortgang en het in goede banen leiden geeft je een voldaan gevoel aan het eind van de dag. Je werkt graag samen met collega’s en vindt het fijn om elkaar een handje te helpen.

OOK JIJ KRIJGT HET GOED VOOR ELKAAR BIJ HARTOG & BIKKER WANT: 

• Je krijgt een zeer verantwoordelijke en afwisselende functie.
• Je krijgt een goed inwerktraject, waarin je kennis maakt met je collega’s in het team én een goed beeld krijgt van het hele logistieke proces binnen het LCDB.
• Je komt terecht op een centrale plek in de organisatie, krijgt een nieuwe set werkkleding en werkt met goed materieel.
• Je gaat deel uitmaken van een gezond en betrokken familiebedrijf met een fijne werksfeer en een hecht team.
• Door het werken binnen 5 ploegen, ontvang je naast je salaris in schaal E een ploegentoeslag van 30%.
• Je krijgt een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring, waarop de CAO beroepsgoederenvervoer van toepassing is.

Werken bij Hartog & Bikker betekent dat je onderdeel bent van een gezond en betrouwbaar bedrijf, dat gespecialiseerd is in volumelogistiek. Samen met je collega’s werk je iedere dag weer aan maximale klanttevredenheid en kwaliteit. We geloven in de kracht van samen werken als voorwaarde voor groei en resultaat. Zo gaan we samen vooruit.

LEREN ÉN WERKEN

Om ervoor te zorgen dat jij goed uit de startblokken kunt komen, krijg je een vaste buddy aangewezen. Dit is een ervaren warehouse coördinator die jou voorziet van alle informatie en die je meeneemt in het hele proces. Jullie trekken drie maanden samen op en gedurende deze periode krijg je een training-on-the-job. Afhankelijk van jouw ontwikkeling ga je na drie maanden steeds meer zelfstandig aan de slag. Je buddy werkt zoveel mogelijk in dezelfde shift, zodat je met vragen altijd terecht kunt.

INTERESSE?

Herken je jezelf in deze mooie afwisselende rol, stuur dan je motivatie en cv naar pz@hbtrans.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van onze teamleiders +31 (0)73-8511009.