Azewijnseweg 5, 4214 KC VUREN, Nederland
+31 (0)183 658800

Kwaliteit

Kwaliteit

Hartog & Bikker investeert niet alleen in goed materieel, maar ook in vakbekwame mensen. Onze medewerkers zijn opgeleid en gecertificeerd. Wij innoveren voortdurend en denken mee of zelfs vooruit met onze opdrachtgevers. Wij zetten ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week in voor 100% in om u volledig van dienst te zijn op het gebied van volumetransport en logistiek. Dit doen we om de hoogst haalbare kwaliteit te leveren.

Onze bedrijven zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Sinds 2018 hebben wij de afzonderlijke kwaliteitssystemen samen gevoegd tot één overkoepelend kwaliteitssysteem. Met het realiseren van een uniform beleid behalen we de kwaliteitsdoelstellingen in de gehele organisatie en dragen we het kwaliteitsbewustzijn breed uit binnen onze bedrijven.

hartog & bikker chauffeur kwaliteit

Daarnaast hebben Hartog & Bikker en Bikker Logistics het keurmerk

PayChecked in Transport’. Dit is een keurmerk voor vervoerders waarmee zij in de logistieke keten aantonen dat zij voldoen aan de eisen die gesteld worden in de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS).

Dit keurmerk is een initiatief van TLN en Evofenedex. Beide organisaties onderschrijven het belang van juiste uitbetaling van medewerkers in de logistieke keten, waar wij uiteraard volledig achter staan.