Azewijnseweg 5, 4214 KC VUREN, Nederland
+31 (0)183 658800

Geschiedenis

Geschiedenis

Hartog & Bikker

De geschiedenis van Den Hartog & Bikker B.V. gaat terug tot het jaar 1931. Het is opgericht door dhr. Den Hartog en dhr. Bikker te Leerdam. Naast het runnen van het boeren bedrijf leverde Den Hartog & Bikker stro voor het inpakken van glas voor de glasfabriek in Leerdam. 

Met paard en wagen transporteerden zij grondstoffen en glasproducten van en naar boot, trein en klanten. Boerderij “De Beerendrecht” bleef tot eind 2003 de thuisbasis van Den Hartog & Bikker.

Na de Tweede Wereldoorlog is het bedrijf steeds verder gegroeid, onder andere door het overnemen van de eigen transportactiviteiten van de Glasfabriek in Leerdam. Later zijn ook de glastransporten vanuit Maastricht, Schiedam en Dongen aan het pakket toegevoegd. Mede door het verwerven van emballage pakketten van andere klanten zoals karton, plastic kratten, pallets, blik en plastic flessen is Den Hartog & Bikker uitgegroeid tot een van de grotere volume vervoerders.

De afgelopen jaren is er vooral aandacht besteed aan duurzaamheid (LZV’s), implementatie van diverse in huis ontwikkelde IT toepassingen en innovatieve transportoplossingen zoals Direct Line Feed (DLF). Tegenwoordig staat ons hoofdkantoor in Vuren. Gelegen aan de A15 en centraal in Nederland, kunnen we vanaf hier kwalitatief hoge dienstverlening leveren.