Azewijnseweg 5, 4214 KC VUREN, Nederland
+31 (0)183 658800

Totaaloplossingen

Totaaloplossingen

Het bieden van totaaloplossingen in de gehele supply chain hoort ook tot de mogelijkheden bij Hartog & Bikker. Denk hierbij aan een directe ontkoppeling van de pallet vanaf het productieproces naar een opslaglocatie, tot aan de eindklant. Alle tussenliggende ontkoppelpunten zijn uiteraard ook mogelijk.

Bij iedere stap in de keten kijken wij kritisch hoe we de efficiëntie kunnen verbeteren. Ook bekijken we mogelijkheden van automatiseringsoplossingen, om zo kosten te besparen. Een voorbeeld hiervan zijn volautomatische laad- en lossystemen. Deze maken het gebruik van een heftruck overbodig

Voorraadmanagement binnen de supply chain behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meerdere klanten verzorgen wij een Direct Line Feed (DLF) proces waarbij we verpakkingsmateriaal (karton, glas, blik) rechtstreeks vanaf de productielocatie van de leverancier laden. Deze leveren we vervolgens JIT op de productielocatie van de klant, zodat de lijnen 24/7 optimaal door kunnen draaien. Dit doen we vanuit naastgelegen warehouses, maar ook over afstanden van bijvoorbeeld 100 kilometer. Afstemming, planning en informatievoorziening zijn belangrijke aspecten voor deze DLF processen.

Tenslotte bieden wij ook in-house logistiek, om voor onze klant zo de gehele logistiek uit handen te nemen. Op het moment dat een pallet vrijkomt uit productie wordt deze onze verantwoordelijkheid. Vanaf hier regisseren wij verder het complete fysieke en administratieve logistieke proces, indien gewenst tot aan de eindklant toe.

Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over onze totaaloplossingen lichten wij dit graag toe in een persoonlijk gesprek. Een vrijblijvende Quick Scan van uw logistieke operatie behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij wordt er een high level analyse gemaakt van uw logistieke processen en brengen we de knelpunten in kaart. Op deze manier wordt duidelijk welke processen eventueel aandacht nodig hebben om uw logistieke prestatie te verbeteren.

totaaloplossing hartog & bikker