Azewijnseweg 5, 4214 KC VUREN, Nederland
+31 (0)183 658800

Co-packing VAL/VAS

Co-packing VAL/VAS

Co-packing is een vorm van dienstverlening die door de ontwikkelingen in de markt voor voedingsmiddelen een flinke groei heeft doorgemaakt. Met name de introductie van meer productvarianten in kleinere oplagen of batchgroottes creëert behoefte aan (tijdelijke) co-pack oplossingen

co-pakcing hartog & bikker

Co-packing is voor veel internationale bedrijven een onmisbare schakel in de supply chain. De interne focus op optimalisatie van het productieproces en verhoging van de efficiëntie staan vaak op gespannen voet met de behoefte aan flexibiliteit en diversiteit vanuit de markt. Juist daar ligt de meerwaarde van co-packing.

Tijdelijke promotiecampagnes worden ontkoppeld van de reguliere productie processen zodat de reguliere productieaantallen niet lager worden door de extra of afwijkende processen.

De activiteiten die wij verzorgen zijn onder andere displays opbouwen, krimpen en sealen, in- en ompakken, sorteren, kwaliteitscontroles, re-work activiteiten, codering en labelling.

Flexibiliteit in het verwerken van kleine en grote oplagen & ruime kennis en ervaring waardoor we co-packing werkzaamheden tegen marktconforme tarieven kunnen aanbieden.

Korte doorlooptijd, van de aanvraag tot de start van de werkzaamheden en eventuele levering van gereed product.

Complete verzorging van het verpakkingsproces waardoor u de focus op uw eigen kernactiviteiten kan leggen. 

co-packing hartog & bikker

Het uit handen nemen van onder andere afroep en het beheer van verpakkingsmaterialen.

Betrouwbare en hoge kwaliteit dankzij uitgebreide faciliteiten en eigen mogelijkheden voor warehousing en transport.

Bereidheid te investeren in verpakkingsoplossingen en/of machines voor het gedeeltelijk automatiseren van verpakkingen.

We delen graag onze kennis en ervaring. Zo komen we tot de beste verpakkingsoplossing en de meest optimale supply chain-oplossing.